Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел майстор ВАРНА АЛФА 147, 2005г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел майстор ВАРНА АЛФА 147, 2005г.

Здравейте колеги,
    от няколко дена постоянно ми пищи грешка за лампички на спирачките, т.е. включва се неочаквано, може да се включи на всяка 20-та секунда или да карам по-продължително без да изписка и да се покаже картинка с лампичка на таблото, после изчезва тази грешка а до колкото съм имал опит с други грешки преди... те остават да светят а тази изчезва и след някакво време (всеки път различно) излиза отново с писъци... другия проблем който се появи с този е учестено цъкане на мигачи или аварийни но само вътре в колата... отбелязвам, че нямам изгорели светлини и всичко си свети, иначе просто щях да подменя изгорялата лампичка... въпросът ми е дали може да препоръчате еладжия от Варна, който да разбира от алфи... моля, ако знаете да отговорите с адрес и телефон на майстора! пс първи пост ми е и явно съм сбъркал категорията, но не мога да го преместя или изтрия вече.. извинявам се!
    Last edited by nJIaMeH; d.m.y г., 09:52.

Проблема, най-вероятно е в някоя от буксите на стоповете, често нагарят и не правят добър контакт, в частност им се губи масата. Когато започне проблема с бързото цъкане ако можеш погледни мигачите отзад и виж кой мига заедно с габарита и ще разбереш коя е проблемната букса.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Кой символ за спирачки свети, този за ABS-а или този със удивителна вътре.Ако е с удивителна виж си нивото на спирачната течност в казанчето, на капачето има датчик като намалее да ти светне, има едно положение на нивото когато присветва при неравности или на завой понеже нивото е на границата на светване на лампата.Същата лампа свети при дръпване на ръчната.Измъкни маншона на ръчната и виж дали микро ключето е натиснато при спусната ръчна.Ако по някаква причина не е добре натиснато може то да е причината.Също износена накладка на спирачките на някое колело или някой от кабелите до накладките е протрит и дава на маса нейде по носачите.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
      X